Dostava poteka preko Pošte Slovenija, kar pomeni, da nedostavljen paket čaka na najbližji pošti. Poštar pusti na naslovu dostave listek – obvestilo o paketu, s katerim lahko prevzameš paket.

Seveda. Vsak kupec ima pravico, da naročen izdelek vrne v roku 14 dni. Nepoškodovanega in v original embalaži. Predložiti mora tudi original račun. Kupec je dolžan nositi stroške vračila izdelka (poštnino). Svojo namero sporočiš na email naslov: info@essentiq.si in se dogovoriš glede vračila izdelka ter prejema kupnine.

Trenutno sta na voljo dve možnosti. Lahko plačaš dostavljalcu Pošte Slovenije ob prevzemu paketa (plačilo po povzetju) ali po predračunu (UPN nalog). Možnost plačila izbereš na koncu, ob zaključku nakupa.

Seveda. Lahko pišeš na email naslov: info@essentiq.si ali pokličeš na telefonsko številko 041 370 460. Z veseljem ti bomo pomagali in poslali želene izdelke.

Po uspešno oddanem naročilu ti pošljemo po emailu obvestilo o prejetem naročilu. V obvestilu je napisana številka naročila, seznam naročenih proizvodov, njihova količina in skupna cena paketa. V primeru, da email/a ne prejmeš, naročilo ni bilo uspešno oddano.

Za vsako vprašanje glede izbire izdelkov se lahko obrneš na nas. Pišeš na email naslov: info@essentiq.si

Naravno pomeni, da je določen odstotek sestavin v izdelku naravnega izvora. Organsko pa pomeni, da je določen odtotek surovin pridelanih iz ekološkega kmetijstva.

Ekstrakt ovsa ima pomirjevalni in blažilni učinek na občutljivo kožo. Otroška koža je izredno nežna, zato potrebuje nežno a hkrati učinkovito zaščito kože. Oves deluje na kožo vlažilno in ji da primerno zaščito pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.

Geli za prhanje vsebujejo sulfate (SLS/SLES). To so penila, ki omogočajo, da se izdelek peni. Sulfati poškodujejo zaščitni kisli plašč kože, kar privede do suhe kože in neprijetne srbečice. Naši geli za prhanje ne vsebujejo sulfatov in so koži prijazni. Vsi naši geli so varni za uporabo, zato se lahko brezskrbo odločite, kateri vam je ljubši.

Izdelki morajo biti primerno shranjeni. To pomeni, da ne smejo biti na neposredni sončni svetlobi ali v temperaturnem območju pod 10C ali nad 30C. Vsak izdelek moramo skrbo shraniti in poskrbeti, da ne uporabljamo izdelkov, ki so zaradi neprimerne hrambe spremenili vonj ali barvo.