RAZVIJAMO VISOKO KAKOVOSTNE NARAVNE IN EKOLOŠKE IZDELKE

V izdelke vključujemo le sestavine naravnega in ekološkega izvora, ki dokazano dobrodejno delujejo na kožo in lasišče, ju bogatijo, hranijo in ščitijo. Sestavine izbiramo premišljeno in preudarno. Ob tem imamo vedno v mislih blagodejno delovanje uporabljenih sestavin na našo kožo. Vsak izdelek mora vsebovati najmanj 95 % različnih naravnih sestavin, ki se po učinkih dopolnjujejo. Tako izdelki za nego telesa kot tudi dišave za dom ne vsebujejo koži, lasišču, sluznici in okolju škodljivih ali toksičnih snovi.

SPOŠTUJEMO OKOLJE, ZATO DELUJEMO V SOŽITJU Z NJIM

Izdelki ne vsebujejo sestavin, pridobljenih iz živali, razen sestavin, ki jih živali same proizvedejo, ko sta na primer med in mleko. Izdelki ne vsebujejo naftnih derivatov in drugih sestavin, ki so okolju škodljive oziroma so škodljivi njihovi stranski produkti. Izdelki so pakirani v embalaži, ki se lahko reciklira. Menimo, da bi se vsak posameznik moral kar najbolje potruditi za ohranitev in zaščito naše narave. To je dediščina, ki smo jo dobili ljudje zastonj, zato moramo storiti vse, da jo ohranimo tudi za prihodnje generacije.

SMO DRUŽBENO ODGOVORNO PODJETJE

Verjamemo, da si vsak človek zasluži dostojno življenje . Če bi vsak posameznik ali organizacija vložila le malo napora za pomoč (v kakršnikoli obliki) za orgožene ljudi, bi bil skupni učinek ogromen. Želimo prispevati h kakovostni in trajnostni rasti družbe, ki vključuje tudi najšibkejše in zapostavljene. Zato doniramo in izvajamo različne dobrodelne akcije:

  • Prostovoljska delovna akcija – ŠTEJEJO DEJANJA, NE BESEDE, Slovenija, 2013
  • Prostovoljska akcija – NAŠA ČETICA KORAKA, Slovenija 2013

PRIZADEVAMO SI ZA ZADOVOLJSTVO VSEH, KI SODELUJEJO Z NAMI

V prvi vrsti si želimo zadovoljne uporabnike izdelkov. Vsak glas slišimo, zato nam zaupajte vaše želje in nam pomagajte izdelke sooblikovati po vaši meri. Zaupajte nam vaše mnenje ali postavite vprašanje (info@essentiq.si).

Zavedamo se, da uspeh ne pride sam od sebe. Zato veliko pozornosti posvečamo izgradnji dobrih in dolgoročnih odnosov z našimi dobavitelji, distributerji in trgovci. Le s skupnimi načeli, močmi, interesi in željo lahko Essentiq postane blagovna znamka, ki bo pisala svojo zgodovino.