Naši naravno-ekološki kozmetični izdelki in dišave za dom so rezultat tradicionalnih znanj in modrosti naših prednikov ter nadgrajeni z inovativnimi rešitvami.

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Ali razvijamo nove izdelke, ali pa v skladu z najnovejšimi trendi in raziskavami izboljšujemo formulacije starih izdelkov, načrtujemo nove promocijske ali družbeno odgovorne akcije in še veliko več. Toda ne glede na to kaj počnemo, to vedno počnemo z vestjo, navdušenjem in ljubeznijo ter spoštovanjem do narave in vseh živih bitij. V svojem bistvu smo Essentiqovci ena velika skupina romantikov, prevzeta od izvirne lepote.

Si lahko predstavljate življenje brez zelišč, začimb, cvetja, zelenjave ali sadja? Mi tudi ne. Ste prevzeti nad vonjem cvetočih dreves in cvetja spomladi, nad polji cvetoče sivka poleti, nad svežino in ostrino zraka v gorah ali nad barvitostjo listov jeseni? Mi prav gotovo smo. Še več, s plodovi narave poskušamo ujeti te trenutke v naših izdelkih. Košček in dotik narave. Čiste, sveže, neokrnjene, nežne. Za nas in za vas.

Gonilna sila Essentiqa, slovenske blagovne znamke naravne organske kozmetike, ki je zelo uspešna v tujini, so trije poslovni partnerji, ki jih druži strast do narave in ohranjanja tradicije, modrosti in znanja naših prednikov. Essentiq je dokaz, da tudi Slovenci znamo delati dobre kozmetične proizvode na najvišjem nivoju in čas je, da njihovo kvaliteto spoznamo tudi doma.

Ker kozmetiko Essentiq uporabljam že od samega začetka in sem navdušena nad njeno kakovostjo, sem se odločila, da se pridružim fenomenalni ekipi in postanem distributerka za Slovenijo. Potrudila se bom, da Essentiqu izborim mesto na slovenskem trgu, ki mu pripada.

Martina

 

 

EKIPA

Martina Drašler, zastopnica za Slovenijo, vodilni trener za profesionalni program

Tanja Božinac, ustanoviteljica, CEO

Blaž Topolinjak, solastnik, celostna podoba

Tine Oblak, solastnik, razvoj in raziskave