Ker je zelo nežna, a hkrati učinkovita kozmetika. Zasnovana je na osnovi popolnoma naravnih sestavin in ne vsebuje nobenih škodljivih umetnih dodatkov, zato je odlično negovalno sredstvo, ki prepriča s svojo kakovostjo.

Čeprav sem prvotno študirala ekonomijo, me je kozmetika in vse, kar je povezano z njo, že od nekdaj zanimalo. Tudi svojo diplomsko nalogo sem posvetila naravni kozmetiki, kot da bi že takrat vedela, da se bom v prihodnosti ukvarjala prav z njo.

Po končanem študiju sem odprla svoj kozmetični salon in se mu popolnoma posvetila. Ker obožujem naravo in mi ni vseeno za svoje zdravje in zdravje svojih otrok, sem se čedalje bolj nagibala k uporabi naravne ekološke kozmetike, ki je prijazna tako do kože kot do okolja.

Med ogromno ponudbo sem iskala tisto najboljšo. In našla sem jo. V kozmetiko Essentiq sem se zaljubila takoj. Prevzel me je odličen dizajn, njena vrhunska kakovost pa me je prepričala!

Skrbno izbrane naravne sestavine in izredno pozitivni učinki uporabe so me popolnoma navdušili in odločila sem se, da svoje navdušenje delim tudi z vami. Da to vrhunsko naravno kozmetiko približam vsem, ki želijo živeti v sozvočju z naravo in jim ni vseeno za svoje zdravje. Vsem, ki vedo, da je treba ceniti tako sebe kot naravo in da prav iz narave prihaja tisto najboljše.

Mene je kozmetika Essentiq popolnoma prepričala in verjamem, da bo tudi vas!