Premium linija MAGIC

Essentiq premium linija Magic je čarobna v več pogledih… Od oblikovanja izdelkov, formulacije, zasnovane na najsodobnejšem razvoju v biotehnologiji;  na rastlinskih matičnih celicah, do inovativne embalaže, ki zagotavlja visoko kakovost izdelkov.

Izjemna moč anti-age aktivnih učinkovin v boju proti staranju, njihovo sinergijsko delovanje, podprto z najnovejšim biotehnološkim postopkom vnosa le-teh v globlje plasti kože, zagotavljajo popolnoma nove razsežnosti anti-age izdelkov! Rastlinske matične celice, ceramidi, peptidi, številni vitamini in minerali, so le nekatere izmed bogatega nabora sestavin premium linije Magic.

Premium linija Magic uporablja pravo kombinacijo sestavin, da se v pravem trenutku posvetimo pravi težavi.

MAGIC FILOZOFIJA:

“Bolj, kot količina vključenih aktivnih učinkovin, je pomembna prava kombinacija izbranih učinkovin v ustreznem razmerju.”

RASTLINSKE MATIČNE CELICE

Rastlinske matične celice so odgovorne za proces regeneracije. Tako kot človeške, imajo tudi rastlinske matične celice sposobnost proizvodnje novih matičnih celic in prilagoditve katerikoli specifični celici, ki jih rastlina potrebuje za svoje različne funkcije.

Naši proizvodi iz premium linije Magic vsebujejo rastlinske matične celice, posebne peptide in encime, ki stimulirajo matične celice kože, da se obnavljajo in ščitijo pred poškodbami. S tem pripomorejo k neprekinjenemu obnavljanju celic in posledično močno pripomorejo k zaviranju procesa staranja kože. Proces pomlajevanja in globinske hidratacije kože na celični ravni za najbolj učinkovit rezultat. In kar je najpomembnejše – z naravnimi in koži prijaznimi sestavinami. Primerno tudi za vegane.

Najnaprednejši razvoj v biotehnologiji, RASTLINSKE MATIČNE CELICE – bogastvo “Ice age flower,” rastline, ki je preživela ledeno dobo:

Izdelki iz premium linije MAGIC:

 • Krema za obraz 30+

  72,00
 • Anti-Age krema za obraz 40+

  Krema za obraz 40+

  72,00
 • Krema za obraz 50+

  72,00
 • Serum za intenzivno vlaženje

  Serum za intenzivno vlaženje

  59,00
 • Serum za pomlajevanje

  59,00