Dnevna nega obraza

Dnevna nega obraza

Namesto liftinga si vsak dan privoščite hitro nego obraza

Se tudi vam zdi, da nega obraza in skrb za lepo kožo zahtevata ogromno časa? V resnici to sploh ne drži!

Nega obraza je namreč lahko popolnoma preprosta, prav tako pa zanjo ne potrebujete veliko časa niti veliko kozmetičnih izdelkov. Pomembno je le, da si vsak dan zjutraj in zvečer vzamemo kak trenutek zase in za svojo kožo ter jo očistimo in zaščitimo s kakovostno naravno kozmetiko.

Nobena invazivna ali neinvazivna aparatura, čudežna molekula ali lifting ne bo naredil tega, kar lahko sami za svojo kožo naredite že sedaj. Vaša vsakodnevna nega obraza z naravnimi izdelki, ki vsebujejo koži lastne sestavine in rastlinskimi učinkovinami, ki spodbujajo regeneracijo kože, so edino zagotovilo, da bo vaša koža lepa, zdrava in v dobri formi ter se bo počasneje starala.

Le 5 minutk zjutraj in 5 minutk zvečer

Jutro začnemo z vodno osvežitvijo obraza. Lahko nanesemo tonik, če želimo, vsekakor pa nanesemo zaščitno kremo in/ali serum, odvisno od potreb kože. Kožo je treba zaščititi pred zunanjimi dejavniki, kot so veter, mraz, sonce, vdor nečistoč iz ozračja ipd.

Najbolj pomembno pa je večerno čiščenje. Ne glede na to, ali smo naličeni ali ne, se na obrazu čez dan naberejo nečistoče zaradi vplivov okolja, lojnice pa izločajo sebum, ki se v obliki maščobe nabira na obrazu: vse to je treba zvečer očistiti, da koža lahko spet znova zadiha.

Brez odvečnih kozmetičnih sredstev in vatk

Za čiščenje kože potrebujemo samo nežno čistilno sredstvo brez sulfatov, ki dražijo našo kožo. Nanesemo ga na dlan in očistimo obraz, ki ga nato speremo z vodo. Vzamemo tonik, ki ga ravno tako nanesemo neposredno na dlan in z dlanmi nanesemo na obraz.

Ker gre za tekočino, je dovolj že majhna količina. Potrebujemo ga ravno toliko, da se nežno vpije v našo kožo. Vatke prehitro vpijejo tonik, prav tako pa majhni prašni delci z vatk po nanosu tonika ostanejo na našem obrazu, zato namesto njih raje uporabljajmo svoje dlani. Vzamemo negovalni izdelek, kremo, serum, odvisno od naših želja in potreb kože, ter ga nanesemo na obraz. In to je to!

Glejte na svojo dnevno nego kože, kot na investicijo!

Če izdelke uporabljamo ekonomično, jih nanašamo na obraz s čistimi rokami, brez nepotrebne uporabe vatk, s tem porabimo bistveno manj časa in se navadimo, da dnevna nega kože postane rutina, ki nam bo vzela manj kot 5 minut in se nam bo dolgoročno zelo obrestovala!