Essentiq Professional

Veseli, ponosni, navdušeni in…ne nazadnje – utrujeni.

Dolgoletno delo, testiranje v laboratoriju, preizkusi v praksi, spet testiranje v laboratoriju in spet delo, delo, delo …  Obrestovalo se je in nas napolnilo z navdušenjem,zdaj lahko s ponosom in ljubeznijo predstavimo našo novo linijo PROLINE!

PROLINE je profesionalna linija, namenjena kozmetični negi v kozmetičnih/lepotnih salonih. Njena INOVATIVNA zasnova kombiniranja posameznih sestavin omogoča nešteto kombinacij kozmetičnih pripravkov, narejenih po meri. Omogoča INDIVIDUALEN pristop, prilagojen posamezni stranki.

Razvijati nekaj povsem novega je izjemno zanimivo, a tudi naporno delo. V pomoč nam je bilo kar 15 različnih salonov, ki so nam pomagali s svojim znanjem in nam omogočili, da smo testne izdelke preizkusili tudi v praksi. Njihove izkušnje, mnenja strank in želje po nečem novem, svežem in učinkovitim, so nas pripeljali do rezultata, ki nas je vse razveselil.

V lepotnih salonih se kozmetičarke srečujemo s čedalje večjim povpraševanjem po organskih izdelkih in lepotnih tretmajih z organsko kozmetiko. Ustvariti ORGANSKO linijo, ki bo zadovoljila še tako zahtevne stranke, je bil izziv. In z veseljem smo se ga lotili! Lahko se pohvalimo, da je naša linija PROLINE:

  • certificirana ORGANSKA  – vsi izdelki so zasnovani po strogih ECOGEA standardih (www.ecogea.org)
  • BREZ ALERGENOV
  • primerno za VEGANE (izjema je naravno okluzivno maslena osnova, ki vsebuje čebelji vosek)
  • noben izdelek NI TESTIRAN NA ŽIVALIH
  • vsi izdelki so BREZ GLUTENA

Ha! To pa še ni vse! Ker smo družbeno odgovorno podjetje, ima varstvo okolja zelo velik pomen pri našem delu .  Vsa embalaža je primerna za reciklažo, proizvodni in distribucijski stroški pa so minimalni, da je linija dostopna in ni potrebno sprejemati kompromisov med ceno in kakovostjo. Kakovost je tako na najvišji ravni! 🙂

Linijo smo ekskluzivno predstavili septembra 2017 na Festivalu kozmetike in velnesa na Zdravniški zbornici, kjer je požela veliko navdušenja, sedaj pa jo bomo z veseljem širili po slovenskih lepotnih salonih.

 

0 Odgovorov

Pusti komentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor