Je lahko SLOVENSKA KOZMETIKA tako vrhunska, da se uvrsti med TOP 4 najbolj inovativne izdelke na svetu?

Lahko. To dokazuje prestižna anti-age linija MAGIC by ESSENTIQ, ki se je s svojo inovativnostjo, učinkovitostjo in ekskluzivno sestavo uvrstila med najboljše proizvajalce naravno-organske kozmetike na svetu! Še en dokaz, da naravna-organska kozmetika deluje.

KAKO POTEKA TEKMOVANJE?

Tekmovanje poteka v sklopu sejma Cosmoprof Asia v Hong Kongu,  enega največjih kozmetičnih sejmov na svetu. Izbirajo najbolj inovativne proizvode v različnih kategorijah. Inovativnost izdelka presojajo z več vidikov: sestava izdelka, njegova učinkovitost, embalaža, dizajn in ne nazadnje tudi marketinški pristop. Tako je pri manjših, manj prepoznavnih blagovnih znamkah še pomembneje, da se izkažejo, da znajo izstopati in opozoriti nase. Prednost večjih blagovnih znamk je, da je vlaganje v marketing bistveno manjše.

Tekmovanje je sestavljeno iz dveh delov. Prvi del tekmovanja, t. i. širši izbor, je namenjen prijavi, ki vključuje fotografijo izdelka, vso tehnično dokumentacijo, gradivo o marketinških akcijah in argumente, zakaj je izdelek primeren za tekmovanje. Drugi del tekmovanja je namenjen ožjemu izboru. Strokovna komisija se odloča na podlagi konkretnega izdelka, ki ga prejme. Strokovno komisijo sestavljajo predstavniki trgovcev gigantov, mednarodno uveljavljeni blogerji, strokovnjaki s področja kozmetike, uporabniki in trade press (strokovni časopisi). Komisija je razdeljena v dve skupini. Ena skupina zaseda v Franciji, druga pa v Hong Kongu.

ZAKAJ SODELOVATI?

Cosmoprof Beauty Asian Awards je najprestižnejše tekmovanje v kozmetični industriji.  Z uvrstitvijo med TOP 4 najbolj inovativne izdelke blagovna znamka postane mednarodno prepoznavna, saj je veliko bolj izpostavljena vodilnim trgovcem, novinarjem, blogerjem ipd. Vsi finalisti dobijo tudi brezplačno promocijo v svetovnem merilu in so ekskluzivno predstavljeni tudi na samem sejmu kozmetike Cosmoprof.

Specifična značilnost sejma Cosmoprof Asia je v njegovi mednarodnosti. Na sejem zaradi njegove geografske pozicije prihajajo ljudje z vsega sveta. Je sejem, posvečen izključno kozmetiki – od embalaže za kozmetiko, sestavin, pa do končnih izdelkov. Namenjen je odnosom proizvajalec – distributer, trgovec.

ZAKAJ JE MAGIC TAKO POSEBEN?

Prestižna linija MAGIC je čarobna v več pogledih:

Vsebuje najbolj ekskluzivne sestavine, ki so trenutno v svetu vrhunske in najsodobnejše. Sestava, zasnovana na najsodobnejših dosežkih v biotehnologiji, inovativna embalaža, ki je skorajda ni mogoče zaslediti nikjer drugje. Luksuzni air-less lonček predstavlja najsodobnejši koncept pakiranja prestižne naravno-organske kozmetike. Ta način pakiranja omogoča veliko manj konzervansov, preprečuje vdor bakterij in ali razvoj plesni.

ČAROBNOST, KI DOKAZANO DELUJE

Izjemna moč anti-age aktivnih učinkovin v boju proti staranju in njihovo sinergijsko delovanje, podprto z najnovejšim biotehnološkim postopkom vnosa le-teh v globlje plasti kože, zagotavljata popolnoma nove razsežnosti anti-age izdelkov! Rastlinske matične celice, ceramidi, peptidi, številni vitamini in minerali, so le nekatere izmed bogatega nabora sestavin prestižne linije Magic.

BISTVO: Magic uporablja pravo kombinacijo sestavin, da se v pravem trenutku posvetimo pravi težavi.

MAGIC FILOZOFIJA:

“Bolj, kot količina vključenih aktivnih učinkovin, je pomembna prava kombinacija izbranih učinkovin v ustreznem razmerju.”

Na koncu naj spomnim, da Essentiq ni bil prvič mednarodno nagrajen. Čistilni gel za obraz je bil leta 2016 v Singapurju izbran za najboljši ekološki izdelek za nego obraza, Linija KIDS za otroke pa je bila lansko leto v Romuniji razglašena za najboljšo otroško linijo.

Vse to odpira številne nove priložnosti. Nekoč majhni, neprepoznavni slovenski blagovni znamki se vrata v svet na široko odpirajo. Dokaz, da se z znanjem, vztrajnostjo in dobrimi idejami daleč pride.

Članek je bil objavljen v reviji DERMANOVA, december 2018.

0 Odgovorov

Pusti komentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor